Rø Golfbaner

Rø Golfbaner – Fantastisk golfanlegg med to utfordrende og naturskjønne 18 hulls golfbaner beliggende i helt unike omgivelser ved Gudhjem på Bornholm

Rø Golfbaner

 • 36+ Hull
 • Bo på banen
 • Hytte
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 738 DKK
 • Greenfee Fra 350 DKK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Rø Golfbaner

Hotel Allinge - Golfopphold

1 x overnatting
1 x frokostbuffet
1 x greenfee
Inkl. daglig rengjøring (ej søndager)

12.04 - 29.05
23.09 - 20.10
30.05 - 07.07
19.08 - 22.09

08.07 - 18.08
Dobbeltrom738 DKK775 DKK813 DKK
Enkeltrom975 DKK1050 DKK1125 DKK
Familierom 31375 DKK1450 DKK1525 DKK
Familierom 41575 DKK1650 DKK1725 DKK
Familierom 51675 DKK1750 DKK1825 DKK


Prisene er pr. person

Se detaljer

Rø Golfbaner

Rø Golfbaner på Bornholm har 2 x 18 hulls baner, Old Course (Nordbornholms GK) og New Course (Gudhjem GK). Rø Golfbaner er et av landets beste og flotteste golfanlegg. Omgivelsene er helt unike med klipper, skog, høydeforskjeller og utsikt over Østersjøen til Christiansø.

For øyeblikket er driving rangen i gang med en større oppgradering, som omfatter nye matter, separasjon av båser og target greens. På tegnebrettet er også seks-ti overdekkede båser og en hytte, hvor man kan kjøpe drikke og søke ly under treningen. I tillegg har de valgt å droppe par 3-banen bak klubbhuset, og i stedet laget et kortspillsakademi, hvor du slår til ordentlige greens. På resten av arealet lages det fotballgolf, så det også er aktiviteter for barnefamilier. Det er også planer om en minigolfbane.

I Rø er du garantert herlige naturopplevelser som vil glede alle golfentusiaster og naturelskere.

Gudhjem GK – New Course

New Course er en helt annen sak med fire sett teesteder, lengde, brede fairways, store lett kuperte greens. Spesielt de siste ni hullene har mange utfordringer med vannfylte stenbrudd, små sjøer, smale skogpassasjer, og så er vinden en meget avgjørende faktor på denne banen. I stille vær kan du score fra blå tee, men fra hvit tee vil du i frisk vind komme ut for utfordringer av de helt store.

New Courses 18 hull er anlagt på en plantasje og på gammel markjord. Den unge banen må fortsatt vokse litt til enkelte steder, men byr på spektakulære hull med direkte utsyn til Østersjøen, Christiansø og det flott beliggende Bornholms Kunstmuseum ved Helligdomsklippene.

Med en lengde på 5916 meter fra gul tee, må det et godt slag til for å komme gjennom med en fornuftig score. Men en må også tenke course management. Ikke minst på 7. og 17. hull, som går inn under den mer bisarre kategorien for par 5-hull.

Det første er en dobbel dogleg-høyre, hvor man i høy grad trenger en baneguide for å orientere seg som gjest. Den andre har form som en grønn Z, og krever også god presisjon. Skulle ballen havne i rough eller i skog, kan man dog vie fem minutter til å lete etter ballen. Det er nemlig langt fra trengsel på banen.

Nordbornholms GK – Old Course

Den helt store opplevelsen er Old Course, som også er hovedårsaken til at 8.000 greenfee-gjester besøkte Rø i fjor. Runden fører deg gjennom et utrolig vakkert landskap bestående av skog, klipper, bakker, enger, sjøer og vannløp, og det er ingen tvil om at det ikke finnes noen lignende bane noe sted i Danmark. Det er vanskelig å holde konsentrasjonen i disse omgivelsene, men frustrasjonen over mislykkede slag glemmes så fort man løfter hodet og vandrer videre i naturen, som minner om den svenske.

Klippene er naturligvis det helt store samtaleemnet under en golfrunde på Old Course. De første dukker opp på 7. hulls fairway, og inngår som en integrert del av banen. Dette gjør at presisjon er en altavgjørende faktor, da golfballen kan fly utrolig høyt etter møte med en klippe – og du kan forvente å lete forgjeves etter et par stykker. Så det gjelder å holde øye med utslaget. Ikke minst på 11. hull, hvor greenen er omringet av de imponerende restene fra istiden.

Old Courses siste store høydepunkt – helt bokstavelig – er 16. hull. For å komme opp til teestedet, må man på en lengre skogstur på en svingete grusvei, og ved rundens slutt merkes det godt i bena. Strabasene belønnes med en fantastisk utsikt, som man saktens kan ta seg god tid til å nyte.

Bo på banen – Rø Feriehuse

Rø feriehus ligger i et naturskjønt og rolig område 2 kilometer fra kysten ved Helligdomsklippene. Rø er et deilig sted å nyte ferien, uansett om du liker best vandreturer langs kysten, sykkeltur rundt øya, en tur på golfbanen eller litt av alt. Rø ligger i den nordlige delen av Bornholm cirka 7 kilometer vest for Gudhjem, og feriehusene ligger i forlengelse av Nordbornholms golfbane.

Rø feriehus er moderne og flott innredede. De har alle en terrasse, hvor det er god mulighet for å nyte solen til en kopp morgenkaffe eller når du griller om kvelden. De større husene har tørketrommel og vaskemaskin, mens alle feriehus har gratis wifi.

Rø Golfbaner data om banen

Old Course
Par 71
5369 meter fra gul tee
4664 meter fra rød tee

New Course
Par 72
5916 meter gul tee
5095 meter rød tee

Rø Golfbaner fasiliteter

 • 2 x 18 hulls baner
 • Bo på banen
 • Hytter
 • Driving range
 • Utleie av buggy
 • Utleie av trolley
 • Restaurant
 • Shop
 • Proff-trener
 • Omkledning
 • Bad
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Les merLes mindre


Greenfee Rø Golfbaner

350 DKK hverdager
350 DKK helg

Junior
175 DKK hverdager
175 DKK helg

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Rø Golfbaner

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Rø Golfbaner

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kart

Rø Golfbaner
Spellingevej 1
3760 Gudhjem

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Anmeldelser (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen