Lübker Golf Resort - Kåret til den beste golfbanen i Danmark

Da Lübker Golf Course åpnet i 2008, ble den kåret til ”verdens beste nye golfbane” og helt siden da har Lübker Golf Course etablert seg blant de beste baner i Europa.

Det 200 hektar store området rommer en 27 hulls mesterskapsbane, designet av Robert Trent Jones II, luksus ferieboliger, et 3.500 m2 stort velværesenter med spa, fitness, subtropisk bad og kafé. Du finner også et golfklubbhus med restauranter, møtefasiliteter og mye mer.

Lübker Golf Course er flere ganger kåret til den beste golfbanen i Danmark, og er senest kåret som nr. 17 på det kontinentale Europa av Top100golfcourses.co.uk.

Bo mitt i den storslåtte naturen!

Inviter med familie eller venner og bo i den fantastiske naturen på Djursland. Etter innlogering i leilighet med 2 soverom, oppholdsrom med fullt utstyrt kjøkken og privat terrasse/altan, er det mulighet for å spille dagens golfrunde på Lübker Golf Course.

På kvelden kan dere fordøye dagens inntrykk med en god middag i restauranten, eller i brasseriet. Neste morgen kan dere nyte en velsmakende frokost, før dere eventuelt fortsetter med neste runde golf, eller utnytter muligheten for fri adgang til Lübker Spa og Fitness, samt et subtropisk bad.

Få tilbud til Lübker Resort