Scandic Roskilde Park

Scandic Roskilde Park – Flott og nyrenovert hotell i sentrum av Roskilde, hvor du har enkel adgang til mange flotte og utfordrende golfbaner samt masse aktiviteter og severdigheter

Scandic Roskilde Park

 • Storbygolf
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 475 DKK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Scandic Roskilde Park

Golfpakke

1 x overnatting
1 x frokost
Greenfee tilkommer (bookes gjennom Nordicgolfers)

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom

Golfbaner i nærheten
Ledreborg Palace GC (10 km)
Greve GK (11 km)
Ishøj GK (16 km)
Skjoldenæsholm GK (21 km)

Se detaljer

Scandic Roskilde Park

Scandic Roskilde Park har en ideell beliggenhet midt i Roskilde, omgitt av den vakre Roskilde Ring Park. Her har du mulighet for å ta et golfopphold med enkel adgang til andre aktiviteter og severdigheter. Ta en hyggelig strøktur gjennom Algade og Skomagergade i Roskilde sentrum og utforsk de lokale shoppingstedene. Området byr på mange severdigheter, slik som Roskilde Domkirke, Vikingskipsmuseet og Lejre Forsøgscenter. København ligger kun 25 minutters kjøring fra Scandic Roskilde Park. Scandic Roskilde Park har også en artig 12 hulls "disc-golfbane", i parken like ved hotellet, hvor du kan prøve en annerledes runde ”golf”. Scandic Roskilde Park er lett tilgjengelig uansett om du kommer i bil eller med tog!

Under oppholdet har du adgang til gratis WiFi samt hotellets moderne fitnessfasiliteter og saunaer. Utendørsaktiviteter som løping og sykling er også mulig i den naturskjønne Roskilde Ring Park, som omgir hotellet. Ankommer du Scandic Roskilde Park hotel i bil, tilbys 40 gratis parkeringsplasser foran hotellet, og kun 100m fra er det enda en utendørs parkeringsplass til rådighet, helt gratis for hotellets gjester.

Golfopphold

Scandic Roskilde Park ligger perfekt til om du ønsker storbyferie med enkel adgang til mange herlige golfbaner. Roskilde Golfklub ligger kun 4 km fra hotellet og er absolutt et besøk verdt. I nærheten finner du også Ledreborg Palace Golf Club, Greve Golfklub, Skjoldenæsholm og Ishøj Golfklub.

Ledreborg Palace Golf Club er en utfordrende golfbane i vakre omgivelser. Kom og få en annerledes golfopplevelse på Skandinavias eneste bane designet av Sir Nick Faldo. Hos Greve Golfklub kan du spille 18 hull innlandslinks i et åpent og lett kupert terreng, hvor du får masse utfordringer i form av vind, bunkere, sjøer og en tett rough. Ishøj Golfklubs 18 hulls mesterskapsbane er ikke bare en unik golfbane, men en bane som byr på en masse utfordringer. Banen kategoriseres som en linksbane, hvor bunkere, rough, lengde og vind samt store greens-områder utgjør den vesentlige delen av banens vanskelighetsgrad.

Rom

Alle rom på Scandic Roskilde Park ble renovert våren 2019, og er innredet i lyse farger og med innbydende omgivelser. De velinnredede rommene er komfortable og funksjonelle, så du mangler ikke noe under oppholdet.

Restaurant

Når sulten melder seg, kan du nyte velsmakende retter fra det nordiske kjøkken, laget på sesongens råvarer, i hotellets restaurant, som også ble renovert våren 2019. Ut på kvelden kan du koble av med en drink i den hyggelige baren, og om sommeren kan du sitte på den hyggelige terrassen.

Scandic Roskilde Park fasiliteter

 • 98 rom
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Sauna
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Les merLes mindre

Få tilbud til Scandic Roskilde Park

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kart

Scandic Roskilde Park
Ved Ringen 2
4000 Roskilde

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute
Golfbane
Hotell
Resort

Scandic Roskilde Park

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antall hull:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antall stjerner:
Avstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen