Royal Golf Club

Royal Golf Club – Spill på en førsteklasses internasjonal mesterskapsbane med en unik beliggenhet i København; Opplev magien på Danmarks mest utfordrende golfbane!

Royal Golf Club

 • 18 Hull
 • Storbygolf
 • Treningsleirer
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.913 DKK
 • Greenfee Fra 990 DKK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Royal Golf Club

10 km fra København

Skovshoved Hotel - Golfpakke Royal GC

1 x overnatting
1 x stor frokostbuffet
1 x greenfee til Royal GC (bookes separat)

StandardSuperiorJunior SuiteSuite
1.913 DKK2.013 DKK2.213 DKK2.663 DKKDobbeltrom
2.510 DKK2.710 DKKEnkeltrom


Prisene er pr. person

Se detaljer

Royal Golf Club

Royal Golf Club har en unik beliggenhet i et vakkert naturområde på Amager, like ved Bella-senteret, kun få minutter fra København sentrum.

Royal Golf Club har en førsteklasses internasjonal mesterskapsbane designet av den tidligere Senior sjefs-designeren ved Jack Nicklaus Designs, Ron Kirby. Det ferdige resultat ble presenteret i 2010. Klubbhuset, som ble innviet i 2011, er designet for å imøtekomme alle golferes krav, med en dynamisk restaurant, et fitnessenter, konferansefasiliteter, luksuriøse omkledningsrom med sauna, oppbevaring av golfutstyr og mye mer.

Royal Golf Clubs Championship Course er den perfekte utfordringen for en øvet golfer, men er også en god mulighet for de mindre øvede til å forbedre spillet sitt.

Championship Course

Familien Sundberg engasjerte Ron Kirby, tidligere Head Senior Designer ved Jack Nicklaus, i over et tiår for å designe banen. Etter planleggingen av banens rute, for å kunne bevare så mange av de gamle trærne som mulig og det opprinnelige slettelandskapet på en vakker og naturlig måte, begynte konstruksjonen i 2008. Det ferdige resultatet sto ferdig i 2010.

Royal Golf Club er en førsteklasses internasjonal slettebane. Banen byr på stor variasjon, hvor omhyggelig og kreativt design har ført til en spennende golfbane for golfere på alle nivåer. Variasjonen av tees sikrer at banen gir en passende utfordring for alle type spillere. Mange greens er beskyttet av vannhindre, hvor et strategisk spill blir belønnet. Hvert element er omhyggelig plassert hele veien gjennom banen, og er veldig detaljerte for å skape en nervepirrende opplevelse. Magien ved denne 18 hulls banen oppstår ved dialogen mellom golferen og landskapet – en dialog som gir golferen en ny opplevelse hver gang!

European Challenge Tour

European Challenge Tour har to ganger blitt spilt på Royal Golf Club Championship Course, hvor banen begge ganger fikk mye ros fra både spillere og arrangører, som gjerne ser at flere store turneringer blir spilt på Royal Golf Club i fremtiden.

Restaurant

På noen få år har de to matglade iverksetterne bygget opp flere anerkjente og suksessfulle catering virksomheter, deriblant Københavner Køkkenet, Fermentabel og Kbh Gastro. Kombinasjonen av innovativt kjøkken, raffinert service og en grønn, bæredyktig profil, arbeider teamet ut fra et enestående fokus: Å overgå forventningene hver gang gjestene samles til et måltid.

Virksomhetene Kbh Gastro, Fermentabel og Københavner Køkkenet har hvert sitt team, lidenskap og ekspertise. Det gjør at vi i tett samarbeid på kryss og tvers av virksomhetene har skapt rammen for en kreativ og kulinarisk innovasjon. Styrke og svakheter forenes til perfeksjon. Vi er dedikert til å dele vår lidenskap, kompromissløse kvalitet og gjestfrihet med våre kunder.

Fantastiske attraksjoner i København

Utover det store utvalget av opplevelser på Royal Golf Club finnes det også muligheter for å besøke Københavns mange attraksjoner som for eksempel Tivoli, Nyhavn, Strøget, Den Lille Havfrue, Amalienborg, Christiansborg, Rosenborg, Carlsberg, Torvehallerne, Den Blå Planet, Christiania og mye mer. Metroen til København sentrum tar kun 9 minutter (fra Bella Center stasjon).

Royal Golf Club data om banen

 • 18 hull
 • Par 72
 • Royal Golf Club fasiliteter
 • 18 hulls mesterskapsbane
 • Driving range med automatisk tee-up
 • Treningsområde
 • Jack Nicklaus Academy of Golf
 • Klubbhus
 • Restaurant
 • Konferansefasiliteter
 • Stor proshop
 • Omkledning
 • Bad
 • Sauna
 • Fitnessenter
 • Fysioterapi og massasje
 • Utleie av buggy
 • Utleie av trolley
 • Utleie av annet utstyr

Les merLes mindre


Greenfee Royal Golf Club

990 DKK alle dager

Book teetime online

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Royal Golf Club

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Royal Golf Club

Anmeldelser

9.6 (10 reviews)

Royal Golf Club

af
Super bane som står rigtig godt. Gode greens og fairways, som giver gode udfordringer.

En tuff utmaning!

af
En riktigt spännande och utmanande bana. Otroligt tuffa greener mer rejäla och svåra onduleringar. Läs banguiden ordentligt om du spelar första gången. Verkligen värt ett besök.

Fin oplevelse

af
Har spillet Royal nogle gange. Flot, spændende og udfordrende bane med stor sværhedsgrad. Beliggende meget centralt og let at komme til. Servicen er i top. Gode træningsfaciliteter.

Fantastisk

af

Jeg bliver aldrig træt af at spille den bane

af
Royal golf har alle de facetter som man ønsker som golfspiller, tilpas bredde fairways til at du kan komme fra tee, og slår du en "skævert" så er der røde pæle, så du kan komme videre derfra uden at skulle slå en ny bold fra tee.
Der mange spændende huller som kan spilles på forskellige måder så 2 runder aldrig bliver ens. Derudover er greens altid i god stand, og tilpas udfordrende til at du skal koncentrere dig efter du er kommet på green.

Fantastisk (svær) og flot bane

af
Har spillet en del baner i både Danmark, Sverige og Spanien og Royal GC er blandt mine favoritter. Svær bane, og hvor transportslagene kan tælles på een hånd. Flot layout og fine greens.

Fed udfordring

af
Der er mange holdninger til Royal Golf Club og det kan jeg godt forstå. Banen er meget udfordrende og ikke for alle. Men hvis du sætter pris på en rigtig flot bane, hurtige greens, fedt design, smukke omgivelser og ikke mindst en god udfordring, så kan den anbefales på det varmeste. Og så ligger den midt i en storby, det er ret cool. Du glemmer hurtigt støj fra omkringliggende veje og skydebane, da banen kræver fuld opmærksomhed. Husk at vælge det rigtige teested så du får mest ud af din runde.

Royal Golf Club

af
Mycket bra bana och trevligt bemötande i receptionen. Svåra greenområden och en del svåra hål, kan rekommendera denna bana till golfaren som kommit en bit i sin golf.
Läget är riktigt bra, ett stenkast från Bella Center och Kastrup och max 15 minuter in till Köpenhamn.
Riktigt fin citybana och i mycket fint skick. Spelande den 6/10 2019.

Høj klasse på Royal Golf Club

af
Standen på banen holder en høj høj klasse. Greens er lynhurtige og tager godt imod. Sværhedsgraden ligger i den høje ende og man bliver testet på sit spil på samtlige huller. En fornøjelse med en klassebane så tæt på byen.

Skøn bane midt i København

af
Jeg havde fornøjelsen af at spille denne smukke bane slut september. Greens er noget af det bedste og hurtigste jeg har spillet på i Danmark. Hul 16, 17 og 18 er fantastiske afslutningshuller med masser af vand i spil.
Kan klart anbefales og vi kommer snart igen :)
Vis flere

Kart

Royal Golf Club
Center Boulevard 4
2300 København S

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Royal Golf Club

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antall hull:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antall stjerner:
Avstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen