Residens Møen

Residens Møen – Beliggende på Møn i den sjarmerende byen Stege, kan du oppleve et golfhotell med en spennende historie og en fantastisk beliggenhet sentralt i byen med utsikt over havet, og i nærheten av golfbanen

Residens Møen

  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 1.805 DKK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Residens Møen

120 km syd for København

Golfopphold

2 x overnatting
2 x frokostbuffet
1 x lunsj på Møn Golf Center
1 x 2-retters middag
1 x 3-retters middag
1 x greenfee Møn Golf Center

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom med bad og toalett på gangen
1805 DKK ved ankomst søndag - torsdag
1995 DKK ved ankomst fredag - lørdag

100 DKK tillegg leilighet med havutsikt
250 DKK tillegg leilighet med eget bad og toalett
300 DKK tillegg enkeltrom

Se detaljer

Residens Møen

Residens Møen ligger på øya Møn helt ut mot kysten med utsikt over Stege Bugt, og ligger i hjertet av den vakre kjøpstaden Stege. Her kan du ta en pause fra hverdagen og nyte de vakre omgivelsene samt en spennende runde golf på Møn Golf Center, som ligger kun få kilometer fra hotellet.

Residens Møen ble oppført så langt tilbake som i 1703, og har en fascinerende historie. Gjennom en lang periode fungerte stedet som tukthus for samfunnets mer velstående borgere. Det fortelles historier om både en prinsesse og adelige, som har sittet innesperret i tukthuset i store deler av livet sitt. I 2016 åpnet Residens Møen som hotell, etter en omfattende renovering med moderne og lyse rom og leiligheter, og står nå klart til å ta deg imot som gjest.

Ønsker du et golfopphold på et hotell med en spennende historie og golf på en utfordrende golfbane, er Residens Møen det rette valget.

Golfbane

Møn Golf Center ligger bare en kort kjøretur på 5 kilometer fra Residens Møen. Her venter deg en spennende 18 hulls golfbane i et lett kupert terreng. Golfbanen er anlagt i pakt med den vakre naturen som omgir golfbanen, hvilket gir deg både en utfordrende golfopplevelse og en fantastisk naturopplevelse.

Overnatting

På Residens Møen kan du overnatte i romslige og lyse rom, leiligheter og suiter, som har plass til inntil 8 personer. Dobbeltrommene er moderne innredet med komfortable dobbeltsenger, oppholdsplass, flatskjerms-tv og gratis WiFi. Bad og toalett finner du på gangen og deles med hotellets øvrige gjester. I tillegg har du adgang til en felles stue, hvor du også finner en herlig altan der du etter golfrunden kan nyte den vakre solnedgangen over Stege Bugt.

Reiser dere i gruppe, kan dere velge å bo i en av Residens Møens lekre suiter, hvor det er plass til inntil 8 personer. Suitene er lyse og lekkert innredet med deilige soverom, bad, stor stue med sovesofa, lenestol og flatskjerms-tv med både danske og skandinaviske kanaler.

Ønsker du mulighet for selvhushold, har Residens Møen også lekre leiligheter med eget kjøkken, hvor det er plass til inntil 5 personer.

Restaurant

På Residens Møen starter du dagen med en deilig frokostbuffet med et stort utvalg, som gir deg energi til dagens utfordringer på golfbanen. Når du kommer tilbake til hotellet etter golfrunden, kan du nyte en deilig middag enten innendørs i den hyggelige restauranten eller på terrassen, hvis været tillater det, der du har en fantastisk utsikt til den vakre solnedgangen over havet. Merk roen senke seg mens du fordøyer dagens mange inntrykk og forbereder deg på morgendagens opplevelser.

Er du på utkikk etter en golftur til et hyggelig hotell med en fantastisk beliggenhet, er Residens Møen klart å anbefale.

Residens Møen fasiliteter

  • 31 rom
  • Kafé
  • Terrasse
  • Hage
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Les merLes mindre

Få tilbud til Residens Møen

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Residens Møen

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kart

Residens Møen
Langelinie 44
4780 Stege

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Anmeldelser (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen