Spill, spis og sov i Himmerland

Med Golf & Gourmet-pakkene får du muligheten til å kombinere utfordrende golf i skjønne naturomgivelser med fantastiske avslapningsstunder på noen av Himmerlands skjønneste restauranter og overnattingssteder!

En rekke golfklubber, restauranter og overnattingssteder i Mariagerfjord kommune er gått sammen med å tilby en golf- og gourmetpakke til golfspillere fra nært og fjernt.

Golf & Gourmet-konseptet er ideelt til par og grupper som godt kunne tenke seg å teste om gresset er grønnere på andre klubbers greens, og samtidig gjerne vil tilbringe noen timer sammen. Pakken gir nemlig muligheten til å kombinere et besøk på noen av områdets fremragende golfbaner med kvalitetsovernattinger og tre-retters middager tilberedt av dedikerte kokker.

Kjøpere av pakken får muligheten til å finne styrkene sine med Volstrup Golfcenters skogsti og de kuperte banene med den nydeligste fjordutsikten hos Hobro Golfklub og Mariagerfjord golfklub.

Overnatting kan finne sted hos 4 koselige hoteller - les mer om dem her: Hotel Amerika, Hotel Aa Mølle, Hotel Bramslevgaard og Hotel Postgaarden.

Pakken fås fra 1248 DKK pr. person og inkluderer greenfees, tre-retters gourmetmiddag og overnatting.

Les mer om Golf & Gourmet