Kom og mød os i Himmerland på Made in Denmark Europatour

NordicGolfers udstiller i Himmerland Made in Denmark for 4. år i træk - og vi glæder os til at se dig!

Så blev det endelig tid til Made in Denmark Europartour i Himmerland, og vi glæder os til at deltage for 4. år i træk med vores stand i teltbyen, hvor vi står klar til en snak og selvfølgelig har vi gode tilbud til jer og som altid, konkurrencer med fine præmier på højkant. Vi håber derfor, at se alle jer, som også svinger forbi Himmerland i disse dage.

Kom og oplev Martin Keymar, John Daly, Himmerland Hills ikoniske hul 16 og meget mere!

Den dobbelte majorvinder og nr. 44 på verdensrangslisten, Martin Kaymer, vender tilbage til Himmerland Hill og Made in Denmark. Martin Kaymer deltog for første gang ved Made in Denmark i 2016, og han var så imponeret over oplevelsen, at han igen i 2017 er at finde i feltet.

Den amerikanske golflegende John Daly kommer til Made in Denmark 2017 – men ikke kun for at spille golf. Den farverige amerikaner tager nemlig både golfkøller og guitar med til Himmerland.
Det bliver torsdag aften ved Made in Denmark Festival, at den 51 årige John Dalys popularitet og legendestatus sikkert når nye højder, når han indtager scenen med sin guitar og giver et par numre. Hvis det går, som det oftest gør med Daly, bliver det helt sikkert ikke kedeligt.

Made in Denmark Festival 2017

I samme sekund som den sidste bold er rullet i hul efter dagens runde torsdag, fredag og lørdag, vil Made in Denmark Village blive transformeret fra teltby til festival med masser af underholdning fra store danske artister.
Festivalen får 80’erne som hovedtema og af artister, som optræder kan bl.a. nævnes Toppen af Poppen-stjernen Ida Corr, hele Danmarks Rock Mama Sanne Salomonsen, Sko/Torp samt Danmarks bedste Kim Larsen kopi, Lune Carlsen.

BOOK DIN GOLFPAKKE - FÅ 3 TILBUD