Hvor finner du Danmarks beste par 3 hull?

Det gjør du ikke langt fra Aarhus ...

Lyngbygaard Golfs 2. hull er kåret til Danmarks beste par 3-hull av både Golf.dk´s ekspertpanel sammen med sidens brukere.

Lyngbygaards golfanlegg ligger like utenfor Aarhus og består av en 18-hulls bane i internasjonal klasse og en 9-hulls bane, som er av høy kvalitet.

På Lyngbygaard Golf kan du oppleve en unik golfbane designet av ett amerikanskt arkitektfirma von Hagge, Smelek og Baril. Rick Baril har hatt hovedansvaret for Lyngbygaard Golf i samarbeid med Thomas Bjørn, som var rådgiver og teknisk konsulent på prosjektet.

Her opplever du vakre kuperte fairways. Bunkerne er designet for å virke som naturlige bunkere og gir inntrykk av å være retningslinjer mer enn å være feller. Banen har også en rekke store “waste areas”, som er bunker lignende områder med fin sand - disse spilles ikke som hinder Banen skiller seg fra de fleste baner ved å ha veldig store kuperte greener og fem teesteder på alle hull. Fairways er dog kuperte hvor du enn starter, som byr på masse utfordringer for spillere på alle nivåer.

Les mer og se alle golfpakker