Golf Torrequebrada Viser Tenner Etter Ombygging

De siste to årene har Golf Torrequebrada gjennomgått en omfattende ombygging og renovering. Banen er i dag mer innbydende enn noensinne; trær langs banen er beskåret og trimmet, så sollyset enklere når gresset, greens er ombygget og kvaliteten er topp, flere bunkere er ombygget med ny flott sand, som holder på å "sette" seg for å gi spilleren mulighet for et perfekt bunkerslag.

Alt i alt fremstår Golf Torrequebrada som en av de beste golfbanene på hele Costa del Sol, og det med greenfeepriser til en overkommelig pris. Du kan for eksempel kjøpe 5 runder og få 1 runde gratis!

Book din teetime her

Om Golf Torrequebrada

Golf Torrequebrada, som åpnet banen i 1976, er designet av José “Pepe” Gancedo, golfens Picasso. Nyt besøket og den praktfulle banen mellom hav og fjell.

De unike og varierende design-komponentene på fairways, størrelsen og skråningen på greens, de strategisk plasserte sjøene og bunkere gjør banen til en utfordring, uansett hva ditt handicap er. Over 100 forskjellige busker og trær danner en vakker ramme om alle fairways.

Golf Torrequebrada var i 1979 vert for det 53. Spanish Open Championship, hvor den Syd-Afrikanske Dale Hayes tok seieren.

Golf Torrequebrada er ideelt plassert i hjertet av Costa del Sol, kun 20 minutters kjøreavstand fra Málaga lufthavn, Torremolinos og Fuengirola. Stranden og den populære lystbåthavnen ligger kun få minutter unna. Foruten andre turistaktiviteter for alle aldre, har Benalmádena kommune et stort utvalg av hoteller.
Klubbhuset, med sin panoramautsikt over golfbanen og Middelhavet, tilbyr all mulig service for golfere; Proshop, garderobe, terrasse, bar, restaurant og møtelokaler.

Les mer om Golf Torrequebrada