Fantastiske golfbaner i Himmerland er klar for Golf & Gourmet sesong

Den milde danske våren har fått stor betydning for golfbanene i Danmark

Spesielt de tre Golf & Gourmet-banene i Mariagerfjord-området utpeker seg selv om det bare står mars på kalenderen. Felles for de tre banene i Mariagerfjord Golfklub, Volstrup Golfcenter og Hobro Golfklub er at gresset gror grunnet det milde været og få frostnetter. Samtidig har de tre banenes greenkeepere sørget for en flott banepleie gjennom høsten og vinteren. Disse to faktorene har hatt en avgjørende betydning for de tre banenes flotte stand på våren.

Les mer om Golf & Gourmet

Gode greens skaper godt golfspill

Kvalitetsnivået på greens på disse banene er langt over det forventede på denne tiden av året i Danmark. Man kan selvfølgelig ikke sammenligne disse vår-greens med den utrolige standarden de har om sommeren. Allikevel er det en stor fornøyelse å slå ut på golfbanene og samtidig vite at puttingspillet ikke kommer til å foregå på dårlige greens eller på vintergreens. De andre delene av golfbanene er også klare til å bli brukt av golfspillere.

Golfspillere fra Norge og Sverige er velkomne til Golf & Gourmet

Gjennom de siste årene har golfspillere fra Norge og Sverige hatt tidlig oppstart på sesongen med Golf & Gourmet-opphold i Danmark. Men det er mange år siden golfbanene i Himmerland har stått så flotte som nå i 2019. Mens norske og svenske golfspillere går og venter på at snøen skal forsvinne hjemme i Norge og Sverige, kan en tur til Golf & Gourmet-golfbanene i Himmerland være en reell mulighet. Det er plass til alle golfspillere uansett handikap og evner.

Golf & Gourmet.dk – Golfpakker med massevis av opplevelser

På hjemmesiden Golf & Gourmet.dk kan golfspillere fritt kombinere opphold og golfrunder etter ønske eller økonomi. 1-2 eller 3 overnattinger med en lekker kveldsmeny, god frokost og masse golfopplevelser er innholdet i alle Golf & Gourmet-pakkene. De tre overnattingsstedene Hotel Amerika, Aa mølle og Hotel Bramslevgaard ligger alle unikt til i naturen ved Mariagerfjord. Det er masse muligheter for en vandretur i vakker natur etter kveldsmaten. Se mer på www.golfoggourmet.dk.