Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg - Et moderne hotell med unikt, veldesignet spa- og treningsfasiliteter samt gourmetrestaurant. Reis på et luksus golfophold og spill på Søllerød GK.

Kurhotel Skodsborg

 • Luksusopphold
 • Spa
 • Slot
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.400 DKK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Kurhotel Skodsborg

30 km sør for Helsingør

Kurhotel Skodsborg - Golfpakke

1 x overnatting
1 x frokostbord
1 x 2-retters middag
1 x greenfee
Fri tilgang til spa og fitness
Inkl. badkåpe og tøfler

Søllerød GKKøbenhavns GKRungsted GKThe Scandinavian
DR1400 DKK1500 DKK1600 DKK2600 DKK
ER1900 DKK2000 DKK2100 DKK3100 DKK


Priserne er pr. person

Se detaljer

Kurhotel Skodsborg

Velkommen til Kurhotel Skodsborg, et internasjonalt badehotell basert på enkle nordiske tradisjoner, hvor natur, historie og skjønnhet smelter sammen med viten, pasjon og innovasjon. Målet er å oppfylle selv de minste ønsker, slik at du kan slappe helt av, og komme tilbake med ny energi i hverdagen.

Nyt de luksuriøse fasiliteter, opplev hotellets kongelige historie og benytt deg av deres 115 år med erfaringer med sunne vaner.

Med et golfophold på Kulturhotel Skodsborg kan du spille golf på Søllerød GK. Søllerød Golfbane, nord for København er blant de vakreste i Danmark. Banen med sin beliggenhet på Nordsjælland, er kupert og har stor variasjon og en bra lengde. Golfbanens design gir både erfarne golfere og nybegynnere mange utfordringer.

Fasiliteter

Rommene og suitene er nyrenovert i 2016 og tilbyr et bredt spekter av moderne skandinavisk design. Bruken av lys og komfort i innredningen fokuserer på å tilby gjestene en komplett avslapping og ro. Hotellet promoterer en sunn livsstil og har derfor valgt å gjøre alle rommene røykfrie.

Alle rommene har eget bad, med gratis spa toalettartikler, hårføner, badekåper, tøfler, TV og allergivennlige dyner og puter.

Hotellets spa og treningsstudio er designet av Henning Larsen Architects, som har skapt et arkitektonisk paradis med enkelhet og lys. Treningsmaskinene er moderne og nøye utvalgt, tren med utsikt over skog og hav. Det finnes en instruktør som er der for å hjelpe deg hvis du ønsker, og du kan delta i de mer enn 100 ukentlige treningstimer, som passer for alle aldre og behov. Du kan delta i Crossfit, Yoga, TRX, Aqua fitness, utendørs trening og mye mer.

The Brasserie

Nyt en utvalgt meny i uformelle omgivelser i tredje etasje med en eksepsjonell utsikt over skog og strand- kjennetegnet ved Skodborgs beliggenhet. Her spiser du også frokost vid soloppgang - eller litt senere.

Om sommeren er terrassen den ultimate danske “rivieraopplevelsen” med cocktails og snacks. I brasseriet kan du sette sammen en meny på 3-4 retter fra á la cartemenyen. Eller så kan du velge “Måltidet”, det komplette valget som hver dag blir kreert av kjøkkensjef Erik Kroun. I Brasseriet tilbys et bredt utvalg av klassiske viner- både på glass og flaske - samt utvalgte flaskeøl, brus og saft.

The Lobby

Velkommen til Kurhotell Skodsborgs pulserende hjerte.

Innimellom er stemningen i The Lobby avslappet, nesten meditativ, når gjestene slapper av med en kopp kaffe, med en bok eller et blad, eller blir oppslukt i en interessant samtale. Andre ganger kan stemningen være raskere og mer intens, når gjestene nyter sin mat, møter gamle og nye venner eller når det er fest.

Hver søndag fra klokken 12 til klokken 15, kan du nyte den luksuriøse brunsjopplevelsen i Kurhotel Skodsborgs pulserende hjerte: The Lobby. Du velger selv om du vil slappe av i de myke komfortable loungesofaene eller nyte brunsjen ved bisttrobordene ved baren.

Ilden spraker i peisen, og den behaglie loungemusikken - eller det perfekte lydbildet fra utvalgte unge klassiske musikere - skaper den perfekte atmosfæren til å slappe av og nyte maten og selskapet.

De fleste rettene er hjemmelaget og skapt spesielt til Kurhotel Skodsborg - helt fra brød og croissanter, nutella til pølsene, tartaren og de mange andre lekre rettene. Brunsjen inkluderer små desserter og petitfours, fra Kurhotel Skodsborgs egen konditor, samt kaffe, te, jus og et glass champagne. Brunsjen er ikke bare flott og fylt med smak; den er også utviklet, slik at du får masser av sunne umettede fettstoffer og oksidanter, hvilket gjør den perfekt til restitusjon etter en treningsøkt eller en behandling i Spa Beauty.

Kurhotel Skodsborg fasiliteter

 • 83 rom
 • Lobby
 • Gourmetrestaurant
 • Spaområde
 • Velvære behandlinger
 • Treningsstudio
 • Møtelokaler
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering 

Les merLes mindre

Få tilbud til Kurhotel Skodsborg

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Kurhotel Skodsborg

Anmeldelser

10.0 (1 reviews)

Fantastisk oohold

af
Utrolig dejlig sted med søde mennesker og afslapning for krop og sjæl.
Fantastisk mad
Vis flere

Kart

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Kurhotel Skodsborg

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antall hull:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antall stjerner:
Avstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen