Haraldskær Sinatur Hotel

Haraldskær Sinatur Hotel – En historisk herregård utenfor Vejle, hvor du kan nyte den storslåtte naturen, gastronomi av høy klasse og golf på noen av områdets beste golfbaner

Haraldskær Sinatur Hotel

 • Slot
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 699 DKK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Haraldskær Sinatur Hotel

Golfpakke 1

1 x overnatting
1 x økologisk frokostbuffet
1 x greenfee til Jelling GK eller Give GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom
150-250 DKK tillegg for Vejle GK

Se detaljer

Golfpakke 2

1 x overnatting
1 x økologisk frokostbuffet
1 x 3-retters middag
1 x greenfee til Jelling GK eller Give GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom
150-250 DKK tillegg for Vejle GK

Se detaljer

Haraldskær Sinatur Hotel

Haraldskær Sinatur Hotel er et topp moderne golfhotell med nesten 600 år på baken. Når du trår over dørterskelen til hotellet, merker du umiddelbart historien i murerne og den fantastiske atmosfæren du møtes med overalt på hotellet. Nyt et inntrykksmettet golfopphold der historie, storslått natur, gastronomi på øverste hylle og spennende golfopplevelser konkurrerer om å gjøre størst inntrykk på deg.

Haraldskær Sinatur Hotel ligger i det naturskjønne Vejle Ådal i en fullrestaurert herregård som stammer fra så langt tilbake som 1434. Innenfor kort kjøreavstand fra hotellet finner du tre fantastiske golfbaner, som garantert vil gi deg en spennende golfopplevelse du sent vil glemme.

Ønsker du et golfopphold nær Vejle på en historisk herregård, hvor du kan spille golf på tre fantastiske golfbaner, er Haraldskær Sinatur Hotel det opplagte valget for deg.

Golfbaner

Som gjest på Haraldskær Sinatur Hotel kan du velge å spille golf på tre forskjellige golfbaner, Jelling GK, Give GK og Vejle GK, som alle ligger i kort kjøreavstand fra hotellet.

Jelling GK ligger en kort kjøretur på 8 km fra hotellet i naturskjønne omgivelser omringet av skog. Her venter deg en 18 hulls golfbane, som kan gi selv øvede golfere noe å bryne seg på. Fra flere hull har du en helt fantastisk utsikt til vann, og det kan være vanskelig å løsrive seg fra den vakre naturen og det rike dyrelivet, og holde full fokus på golfspillet.

Give GK ligger 25 km fra Haraldskær Sinatur Hotel, og er en 18 hulls golfbane omringet av enger og vakker natur. Golfbanen er anlagt med lett kuperte fairways og hevede greens, som omhyggelig er anpasset terrenget. Banen er både fair og imøtekommende, men byr på grunn av sine 4 forskjellige teesteder på gode utfordringer for spillere på alle nivåer.

Kun 15 km øst for Haraldskær Sinatur Hotel ligger Vejle GK, som er en av Danmarks vakreste og mest spennende 27 hulls golfbaner. Golfbanen er anlagt i en fredet skog med århundre gamle bøketrær, oppover og nedover raviner og bakkedrag og mellom skog, innsjøer og vannløp. Golfbanen byr på en helt fantastisk naturopplevelse og et rikt dyreliv, som du ikke opplever mange andre steder. De tre 9 hulls sløyfene har hver sin karakteristikk, hvilket gir deg en variert golfrunde med masse utfordringer.

Overnatting

De lyse og innbydende rommene på Haraldskær Sinatur Hotel innbyr til ro og hvile, så du er opplagt til golfrunden. Rommene er innredet med moderne og stilfulle møbler og har komfortable dobbeltsenger, lekkert bad, flatskjerms-tv og gratis WiFi. Videre har du en vakker utsikt til den omkringliggende naturen med skogen, markene og bekken, som du kan nyte etter en dag full av opplevelser.

Restaurant

Haraldskær Sinatur Hotel byr på lekre gourmetopplevelser i stemningsfulle historiske omgivelser. Nyt en lekker økologisk frokostbuffet, som en perfekt start på en opplevelsesrik dag.

Når du kommer tilbake til hotellet etter dagens golfrunde, venter det deg en lekker gourmetmiddag, som skifter etter sesongen. I Haraldskær Sinatur Hotels kjeller kan du nyte en hyggelig kveld i den stemningsfulle restauranten med hvelvede tak og frittliggende sten.

Er du på jakt etter et golfopphold på en herregård med alt hva det innebærer av stemning og historie, som du kan kombinere med golf på noen av områdets beste golfbaner, finnes det ikke mange bedre valg enn Haraldskær Sinatur Hotel.

Haraldskær Sinatur Hotel fasiliteter

 • 51 rom
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Hage
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Les merLes mindre

Få tilbud til Haraldskær Sinatur Hotel

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Haraldskær Sinatur Hotel

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kart

Haraldskær Sinatur Hotel
Skibetvej 140
7100 Vejle

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Anmeldelser (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen