Dragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm SlotDragsholm Slot

Dragsholm Slot

Dragsholm Slot – Opplev et historisk slott i det vakre Odsherred på Vest-Sjælland med to fantastiske restauranter, og spill golf på Dragsholm Golf Clubs utfordrende 18 hulls golfbane

Dragsholm Slot

 • Gourmet
 • Slott
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.770 DKK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Dragsholm Slot

Dragsholm Slot
Dragsholm Slot
30 km fra Holbæk

Golf og bistroopphold

1 x overnatting
1 x slottsfrokost i Dragsholm Slot Bistro
1 x 3-retters middag i Dragsholm Slot Bistro
1 x greenfee Dragsholm Golf Club

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom

Kun 1770 DKK ankomst tirsdag - torsdag
Kun 2020 DKK ankomst fredag - lørdag

Se detaljer
Dragsholm Slot
Dragsholm Slot
30 km fra Holbæk

Golf og gourmetopphold

1 x overnatting
1 x slottsfrokost i Dragsholm Slot Bistro
1 x gourmetmenu Sted i Dragsholm Slot Gourmet
1 x greenfee Dragsholm Golf Club

Prisen er pr. person i delt dobbeltrom

Kun 2470 DKK ankomst tirsdag - torsdag
Kun 2720 DKK ankomst fredag - lørdag

Se detaljer

Dragsholm Slot

Dragsholm Slot ligger midt i det vakre Odsherred. På det 800 år gamle slottet møtes fortid, nåtid og fremtid i et harmonisk samspill mellom historie, terroir og gastronomi – og det skal både ses og smakes. Slottets to anerkjente og prisvinnende restauranter, Dragsholm Slot Bistro og Dragsholm Slot Gourmet, baserer sesongens menyer på årstidens råvarer fra Baronens gjenvunnede Lammefjorden. Slottskjøkkenet har senest fått tildelt en Michelin-stjerne i 2017.

Kun 4 km fra Dragsholm Slot ligger Dragsholm Golf Club, som byr på store golfopplevelser i vakre omgivelser, som du kan kombinere med et opphold på det imponerende slottet.

Rom

De vakre rommene på Dragsholm Slot er innredet med Hästens-senger, så du kan få deg en velfortjent, god søvn og være klar til en dag på golfbanen. Innredningen av rommene er tilpasset det historiske slottet på vakreste vis, så du får en fantastisk helhetsopplevelse når du booker et golfopphold på Dragsholm Slot.

Restaurant

Dragsholm Slots gourmetrestaurant, Dragsholm Slot Gourmet, blir jevnlig fremhevet i inn- og utland som en av de mest innovative gourmetrestauranter i Norden, og fikk sin Michelin-stjerne første gang i 2017 og har holdt den siden. Ambisjonen er at slottets kjøkken også i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite. Kjøkkensjefen, Claus Henriksen, definerer sin kjøkkenstil som naturbevisst, og baserer den på årstidens grønnsaker fra Lammefjorden og urter fra slottets urtehage, skog, marker og strand med sans for gammelt håndverk og historiske tilberedninger.

Dragsholm Slot Bistro er basert på samme kjøkkenfilosofi som den anmelderroste gourmetrestauranten. Også i bistroen er det sesongens lokale grønnsaker, foruten de mange urtene fra slottets urtehage, som danner basen på kjøkkenet. Her kan nevnes det beste av kjøtt, fisk og skalldyr som finnes i området. Kjøkkenstilen er enklere og mer uformell enn i gourmetrestauranten.

Vinen spiller en helt spesiell rolle på Dragsholm Slot. Vinkjelleren rommer et nøye utvalg av utsøkte viner, som er funnet på besøk hos vinbønder, på vinslott og gjennom uttallige vinsmakinger hos noen av landets beste vingrossister. Sjefsommelier Peter Fagerland er kåret til Danmarks dyktigste sommelier, og for beste mat- og vin-match.

På Bastionen, slottets terrasse, er Madbaren åpen hele sommeren. Her serveres grønne fortolkninger av street food: Snacks, lette retter samt drinks basert på årstidens urter og grønnsaker. Slapp av fra frokost til kvelds i tilbakelente omgivelser med utsikt til Urtehaven, Sejeøbugten og Lammefjorden.

Golfbane

Etter frokosten går turen til golfbanen. Dragsholm Golf Club ligger kun en liten kjøretur på få minutter fra Dragsholm Slot, og her finner du en 18 hulls golfbane med Danmarks største greens. Golfbanen ligger ved foten av et av Danmarks høyeste punkt, Vejrhøj på 121 meter. Det kuperte landskapet med de mange sjøene og gjerder er utnyttet på beste måte, og fra hele golfbanen er det en flott utsikt over Lammefjorden - på de klareste dagene kan Holbæk skimtes i horisonten fra de høyeste punktene på golfbanen. Det er en vakker utsikt over morænelandskapet mot Vejrhøj, Åsen, Riis og Veddinge og med Høve Mølle i bakgrunnen. Golfbanen karakteriseres ved store, hurtige og ondulerte greens på ca. 800 m2, kuperte og brede fairways, en velpleid rough og masse store bunkere, mens vinden kan være en vesentlig og avvekslende faktor.

Et golfopphold på Dragsholm Slot er en helt spesiell opplevelse du ikke må gå glipp av. Opplev et historisk slott, to fantastiske restauranter og spill golf på den spennende mesterskapsbanen i Dragsholm Golf Club.

Dragsholm Slot fasiliteter

 • 41 rom
 • 2 restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Hage
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Les merLes mindre

Få tilbud til Dragsholm Slot

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Dragsholm Slot

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kart

Dragsholm Slot
Dragsholm Alle
4534 Hørve

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Dragsholm Slot

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antall hull:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antall stjerner:
Avstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen