Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel – Beliggende i sentrum av København med en fantastisk atmosfære og en unik plassering, i nærheten av byens mange severdigheter. Kombiner ditt golfopphold med storbyens mange opplevelser

Copenhagen Admiral Hotel

 • Storbygolf
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.675 DKK
Tips en venn
Tips en venn

Golfpakker med prisgaranti til Copenhagen Admiral Hotel

Golfpakke

1 x overnatting
1 x frokostbuffet
1 x greenfee Royal GC (Bestilles via Nordicgolfers.com)

Fra 1675 DKK pr. person i delt dobbeltrom

Se detaljer

Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel ligger i sentrum av København i en over 200 år gammel bygning, som opprinnelig ble brukt som kornsilo. Bygningen er i dag modernisert, men det er mye som er bevart av de vakre gamle detaljene, som de synlige bjelkene. Kombiner ditt golfopphold med alt hva en storby har å by på, og få en opplevelse du sent vil glemme!

Hotellet ligger ut mot Københavns havnefront med utsikt til Operaen og Skuespilhuset, mens de største turistattraksjonene som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, Nyhavn og Amaliehaven ligger bare få minutters gange fra hotellet.

Går din golfreise til København, og du ønsker å bo sentralt, så du kan nyte godt av de mange mulighetene i byen, mens du samtidig har enkel adgang til Københavns omegns mange golfbaner, så er Copenhagen Admiral Hotel det rette valget for deg.

Golfbaner

Royal GC er en førsteklasses internasjonal golfbane beliggende på Amager i København. European Challenge Tour har vært arrangert to ganger på banen, hvilket bare bekrefter den høye klassen. 18 hulls golfbanen finner du en kort kjøretur gjennom Københanvs gater, kun noe få kilometer fra Copenhagen Admiral Hotel. Få en opplevelse utover det vanlige på en fantastisk golfbane med utfordringer for golfere på alle nivåer.

Overnatting

Alle rom på Copenhagen Admiral Hotel er unikt innredet, og har en helt særegen atmosfære og glød, hvilket gjør golfoppholdet på hotellet til en helt spesiell opplevelse. Rommene er innredet med tanke på havet, havnen og himmelen, i tillegg til stor fokus på den rå og rustikke konstruksjonen av bygningen, hvor du blant annet har tykke mursteinsmurer og frittliggende bjelker.

Rommene har komfortable dobbeltsenger, eget bad, oppholdsplass, minibar, flatskjerms-tv med kabel-tv og gratis WiFi. Etter en dag full av opplevelser, både på golfbanen og byen, kan du slappe av på rommet og nyte den flotte utsikten over byen.

Restaurant

På Copenhagen Admiral Hotel serveres hver morgen en overdådig økologisk frokostbuffet, som gir den beste mulige start på en dag med masse golf. Buffeten består hovedsakelig av lekre, økologiske produkter, som brød, pålegg, ost, yoghurt og masse frisk frukt.

Om kvelden venter deg en fantastisk gourmetmiddag i restaurant SALT, hvor det er fokus på det danske kjøkken med inspirasjon fra hele verdens kjøkkener. Tillater været det, kan du også velge å nyte middagen på hotellets terrasse, hvor du har en helt fantastisk utsikt over havnefronten og til Operaen, hvilket bare gjør opplevelsen enda bedre.

Copenhagen Admiral Hotel fasiliteter

 • 366 rom
 • Restaurant
 • Kafé
 • Bar
 • Terrasse
 • Badstue
 • Massasje
 • Gratis WiFi
 • Parkering mot betaling

Les merLes mindre

Få tilbud til Copenhagen Admiral Hotel

Prisgaranti - Du får alltid den beste prisen direkte fra destinasjonen.
Fyll ut skjemaet - Du får et tilbud så snart som mulig.
Du betaler alltid direkte til destinasjonen.

Dine informasjoner

Kundeservice

Du kan alltid kontakte vår kundeservice
hvis du har spørsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kart

Copenhagen Admiral Hotel
Toldbodgade 24-28
1253 København

Skriv din adresse og få veibeskrivelse:

Finn Rute

Anmeldelser (4)

Olav Karlsen

Veldig god service

Jeg kan klart anbefale bruk av siden med masse av informasjon og hurtige svar

Toril Johansen

Bruker dere alltid

Når jeg skal søke golfbaner i Danmark, så bruker jeg dere alltid. Det virker og det er god service

Eigil Berg

Fungerer veldig bra

Jeg elsker golf i Danmark, og har reist dit hvert år i de siste mange år

Odd Pettersen

Herlig golf

Vår gruppe hadde et fantastisk golfopphold. Takk for den fantastiske hjelpen